Exen.ro
Cos cumparaturi

Seturi de curățare mopuri Modele și prețuri

 Seturi de curățare mopuri Modele și prețuri

Produsele Mop Cleaning Sets sunt la Exen cu mii de mărci și prețuri accesibile! Faceți clic acum pentru campania de modele Mop Cleaning Sets.

Pedală de calitate superioară, amplasare  în camera de stoarcere ușoară, nu stropește, ușurință în utilizare pe suprafețe din lemn și ceramică, mop din microfibră care poate fi spălat în mașinile de spălatasigură o absorbție ideală, mâner telescopic care poate fi extins și scurtat. Vi..
219,90 Lei
Spin Mop Duo 19 litre
-9 %
Set de curățare Spin Mop Duo Serie nouă de 19 lPregătiți-vă pentru o experiență în curățenie în fiecare colț al casei dvs fără efort și cu  rezultat perfect.Cu Spin Mop Duo curetenia devine mai distractivaDuo Set de curatare 19 Lt.Cu Spin Mop Duo, apa murdară și apa curată nu s..
99,90 Lei 109,90 Lei
Acces ușor la locuri dificileMâner telescopic reglabil360⁰ Cap de mop rotativAspirare maximă și curățare fără patăMop lavabil în mașina de spălatSeparatia rotativă de prindere - Aparat de spălat..
79,90 Lei
Parex Spiner Set Curatenıe
-25 %
Setul de curățenie Spinner datorită roților sale se transporta cu ușurință.Mopului Spinner a fost proiectat pentru a se transforma confortabil în toate direcțiile.Astfel, poate curăța fără efort locuri greu accesibile, cum ar fi sub scaune, marginile dulapului și colțurile înguste,Datorită str..
89,90 Lei 119,90 Lei
Parex Black Edition set curatenie 19 L
-25 %
COMPUS DİN 3 BUC.CULOAREA NEAGRA..
89,90 Lei 119,90 Lei
Mila Store Magic Flat Mop set curatenie Mila Store Magic Flat Mop set curatenie
-29 %
Mila Store Set de curățare Magic Mop cu dimensiuni mari, mop de 360 ​​grade + Mop  rezervă Mila Magic Mop platCaracteristica acestui produs:Mopul se spala fără de a atinge apa din rezervorul în care ați pus apa,pânza este eliminată din reziduurile menajere din secțiunea de clăt..
149,90 Lei 209,90 Lei
Ermop Set curatenie Mop tambleta Ermop Set curatenie Mop tambleta
-18 %
Ermop Tablet Mop Set de curățare New Generation PRODUS în Turcia Gecko Home Set - Ermop Tablet Mop -Nu comparati cu produsele cu volum mic fabricate în China. Set de curățare  Gecko Home Dry MopProdus în Turcia 100%Gecko Set de curetenie va aduce ușurinta în curatenie în case,birouri și ..
139,90 Lei 169,90 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.