Exen.ro
Cos cumparaturi

Gratare și accesorii

Gratare și accesorii

Cele mai potrivite și de înaltă calitate BBQ - Produse pentru grătar sunt la Exen! Faceți clic pentru a examina și cumpăra toate modelele de grătar și grătar în detaliu!

Autorulote foc peste pliere gratar mini-dimensiuni gratar lemn de foc bucura de gătit continua să se bucure de ceai cu foc de tabara ta, gratar nu ocupă mult spațiu, deoarece acesta poate fi pliat tabara cu un ideal versatil se potrivește rucsac are cu acuratețe propriile sale Geantă Dimensiuni: 17 ..
89,00 Lei
Terasă, piscină, terasă, parc și loc de joacă, camping, folosiți locațiile speciale cu activități în aer liber, cum ar fi grătare de iluminat și decorațiuni. Datorită LED-uri flacără energie solară prin conversia soarelui, acesta activează automat când este întuneric. Nu rapidă cablu de instalare și..
160,65 Lei
Este un produs pe care îl puteți utiliza cu ușurință în grădină sau la un picnic. featured cu design elegant și ușurința de utilizare includ grătare și gătit produs de cărbune are această funcție...
226,94 Lei
Dimensiuni: Inaltime: 102cm, Adâncime: 40cm, lățime: 80cm Conținutul pachetului standard LC80 Gratar, Gratar impermeabil caz, șorț bucătar, mănuși BBQ, veți experimenta Premium BBQ bucura de configurare și Ghidul Luxchef LC 80 BBQ utilizatorului. Healthy zone, la predarea vârfurilor de aroma aliment..
1.530,00 Lei
Material: 100% bumbac exterior, țesătura interioară de poliester 100%, 100% poliester umplere. Modelul BBQ Glove oamenii pot folosi field1 Culoare negru și dungi roșii..
161,99 Lei
MANGAL STOVE - CAMPING STOVE TAP ÜRETİLMİȘTİR PĂR prima calitate. În PODGORIILE în grădina PICNIC LA CAMP în HEM HEM MANGAL STOVE FOLOSITE CA VERSATILA. FUM STOVE ȚEAVĂ STANDARD MEETS. Este potrivit pentru utilizarea în Podgoriile PICNIC LA CAMP House. SARMA GRID PRIN poate rămâne în dvs. MANGALIA P..
143,65 Lei
Robust, la îndemână și practic. Dimensiunile produsului: 31x52x40 cm..
75,99 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.