Exen.ro
Cos cumparaturi

Perdele Draperii

Perdele Draperii

Puteți găsi tot felul de modele de perdele pentru draperii la Exen cu cele mai bune avantaje de preț.

Fundaluri țesute model perde-Top 150 inaltime 260 masuratori in Cusatura-Fie folosind căutare simplu ekstrafor în spatele cortinei plisată de stat -Pentru a face acest lucru, trageți coarda în ekstrafor -Pack trece la inel în ruletă ekstrafor feroviar sau kullanabilirsiniz.kut rustic CONTI..
Preț începător 120,00 Lei
Este realizat din poliester 100%. Pretul este pentru o aripă. Mormane, sunt drepte în poziție verticală. Butonul cornișe este cusută gata să stea. imediat după scoaterea din ambalaj pentru a instala și opera. Ekstrafor tragerea fire sau butoane de încadrare modul în care doriți, puteți set..
92,07 Lei
Produs Dimensiuni: 140x270 cm este. • Există un fundal digital este tipărită în ambalaj. Caracteristici produs • Țesătura satin are o textura moale. • prima clasă sunt imprimate digital. • după cum este necesar pot fi trase fire în baterii de setare Ekstrafor. • cornișe cârlige compatibile sunt, de ..
97,66 Lei
tesatura -Soft integrale a fondurilor panouri colorate perde- la 150 lungime 260 dimensiuni ale Cusatura-Ist pot folosi simplu ca ekstrafor folosind cutat de stat în culise kullanabilirsiniz.-trage coarda în ekstrafor pentru ea prin trecerea inelului în ruleta ekstrafor în yeterlidir.-pack feroviar ..
155,00 Lei
1. Parasol de calitate din satin alb Acesta va fi trimis fără baterii, gata să fie atașat la cornișă...
Preț începător 58,00 Lei
PATTERN 2 FRUNZE LUNGIMEA-palatine liber fundal EN 70 260 (pleated'm DIC) cornices NASTURILOR FIG Pile au abordat relația dintre inter ajustat NECESARE. CONECTAREA CU DOUĂ cornise BUTOANE frânghiilor INSTALATE gata de utilizare CA-ai trimis. 2 FORMULAR TRIMIS PRODUSUL NOSTRU NU ESTE CHECK ARIPA WING..
206,00 Lei
* Verifica produsul LOOK SCENE este inclus. * cutat de tip cortină aripi construite fără pregãti setare poate conecta pitch dvs. directă. * Butoanele de viță de vie Corniche sunt atașate la cornisa cortina pot atașa direct la cortina. * PRETURI PENTRU UN SINGUR WING. * Grijă și precizie PLANTĂRII FO..
Preț începător 124,90 Lei
Material: poliester Part Number: Partea 2 Instalarea Forma: ciubuc de Dimensiuni: 100 x 270 Caracteristică: Blackout Culoare: roz uscat..
140,00 Lei
Confectionat cu rejansa de 6 cm care permite prinderea atat pe sina de tavan cat si pe galerie cu inele.Materialul este o tesatura cu textura soft, lucosi, luxoasa, fara model, foarte eficienta in blocarea luminii...
Preț începător 59,90 Lei
Confectionat cu rejansa de 6 cm care permite prinderea atat pe sina de tavan cat si pe galerie cu inele.Materialul este o tesatura cu textura soft, lucosi, luxoasa, fara model, foarte eficienta in blocarea luminii...
Preț începător 59,90 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.